Help Our Team & All Ukrainians to Protect Own Home Donate

30 Fantastiske gratis logo-skrifter for dine merkevareprosjekter

Når det gjelder merkevarebygging, er en logotypes font veldig viktig. Skrifttypen du bruker er et sentralt aspekt når du designer en identitet. Du krever noe som er lett for øynene, som kan ha en unik personlighet, og være relevant i forskjellige scenarier. Når du velger en font, bør du ta hensyn til klientens personlighet, funksjonelle bruksområder som logoen skal brukes til, og designets tidløshet.

I teorien vil skriften du bestemmer deg for være spesiell for kundens merkevare, men det må være lisensiert på riktig måte. Som sådan er gratis skrifttyper en ideell logokildetype, siden de kan brukes kommersielt gratis, noe som gjør dem lett tilgjengelige for alle som har et strengt budsjett.

Idéer til kreative logoer kan du finne her. Vi har også samlet kule monogramfonter her.

Det er en overflod av lyse og forskjellige valg for gratis logotype- skrifter . Vi har samlet 30 av de beste valgene for gratis logo font som er tilgjengelige. Ta en titt, last ned de du elsker, og fortell oss om du har brukt dem til prosjektene dine! Mens mange skriftsamlinger som er sett her, kan brukes gratis, må du forsikre deg om at du går gjennom vilkårene som er knyttet til hver enkelt.

CLOUD SANS

CLOUD SANS

Cloud har en merkelig struktur i sitt humanistiske sans-serif skrifttype. Cloud Sans kan brukes til ethvert formål, kommer med kursiv og fem vekter – de fet og lys kan lastes ned gratis!

QANELAS SOFT

QANELAS SOFT

Qanelas Soft er en profesjonell moderne sans-serif med et geometrisk preg. Det er en god og vakker variant av den første Qanelas-fontfamilien.

BEAVER

BEAVER

Goob Design Studio satt sammen denne fantastiske sans-serif og moderne stiltypen.

TROCCHI

TROCCHI

Trocchi er oppkalt etter Alexander Trocchi, en forfatter av skotsk avstamning, og er basert på tradisjonelle design og er skapt med en tilfeldig plate-serif. Trocchi er utviklet for skjerm- og teksttyper.

BEBAS NEUE

BEBAS NEUE

Basert på den første Bebas Neue-gratis font, opprettet Ryoichi Tsunekawa denne sans-serif-font. Det har økt i popularitet, og noen kaller det “Helvetica av gratis skrifttyper.” Det er en kvartett med nye tillegg til familien: Lys, tynn, vanlig og bok, takket være Fontfabric Type Foundry. De moderne vektene hyller nåden og stilen til Bebas med verdige former, kjente rene linjer, en kombinasjon av teknisk enkelhet og grunnleggende varme, noe som gjør det universelt egnet for trykk, nett, kunst og handel.

VAST SHADOW

VAST SHADOW

Vast er en viktoriansk plate-serif-markedsføringstype og har en atmosfære av solidaritet blandet med et skjær av forfining.

NorWester

NORWESTER

Norwester er designet av Jamie Wilson, og er en forkortet geometrisk sans-serif med små capser, store bokstaver, tall og en rekke symboler.

POIRET

POIRET

En ny overdådig geometrisk font med et snev av konstruktivisme og kunstnerskap. Poiret er et spesielt skrifttype med rene, lyse former som er glatte og enkle. Den er opprettet med geometriske former og har grasiøse svinger og stilige linjer. Fonten er flott for store skilt, titler, etiketter, overskrifter og forskjellige grafiske designformater online. Det kan også brukes til animasjon, trykking av t-skjorter, logoer osa

AILERON

AILERON

Denne skrifttypen er håndbørstet og vil gjøre designet ditt spennende og søtt. Uforsiktig kan brukes til kommersielle og personlige behov, inkludert på t-skjorter, invitasjoner, plakater, brevhoder og merker.

KLAVIKA

KLAVIKA

Denne kule fonten kan sees i den berømte Facebook-logoen.

GENTONA

GENTONA

Gentona er skapt av René Bieder, og er et sans-serif neo-grotesk skrifttype.

RAMBLA

RAMBLA

For middels lange tekster er humanistiske sans – Rambla – et populært valg.

FENIX

FENIX

Fenix er et skrift med stive slag og kraftige seriffer. Det er vakkert når det er forstørret og veldig lesbart. I mindre størrelser har den nok av mønstre.

HIPSTELVETICA

HIPSTELVETICA

Hipstelvetica er en testtypeskjerm som opprinnelig var designet for et personlig prosjekt. Den berømte Helvetica-designen påvirket det.

MODERAN

MODERAN

Zoki Design opprettet denne moderne skrifttypen.

RECKLESS

RECKLESS

Denne skrifttypen er håndbørstet og vil gjøre designet ditt spennende og søtt. Uforsiktig kan brukes til kommersielle og personlige behov, inkludert t-skjorter, invitasjoner, plakater, brevhoder og merker.

MAXWELL

MAXWELL

Maxwell er utmerket for alle typer grafisk design, for eksempel trykk, web og animasjonsprosjekter. Maxwell er ideell for ordmerker / logotyper og overskrifter.

FUTURA

FUTURA

Dette er skrifttypen du ser i Google-logoen.

FIBER

FIBRE

Fiber er en gratis håndskrevet moderne font. Alle de grunnleggende karakterene er forskjellige i den forstand at ingen av dem har samme lyd. Denne metoden for tegneserie og tegning er i vintage stil, og er utviklet for å imøtekomme den mest optimale leseopplevelsen som en frontlomme kan gi.

HUMBLLE ROUGHT

HUMBLLE ROUGHT

Humblle Rought er en moderne old-school-skrifttype med en ikke-lineær fluiditet som vil gi teksten din et organisk preg. Denne fantastiske skrifttypen kommer med spesialtegn, tall og en rekke stilistiske variasjoner.

CASUAL

CASUAL

Casual er utfyllende og kan brukes til personlige og kommersielle prosjekter.

BRUX

BRUX

Brux er en dristig børstefont som er stilig og livlig! Det vil gi prosjektene dine en personlighet og er ideell for digital- og trykkarbeid!

ANDIS

ANDIS

Andis er en font som ser bra ut i alle størrelser den kommer inn.

Surco

SURCO

Med signaler fra håndslag kommer Surco-font som en optimistisk humanistisk sans-serif.

OKOMITO

OKOMITO

Okomito er en sans-serif påvirket av de originale skrifttypene. Okomito er tilsatt et snev av målbevissthet, starkhet og industriell kraft.

Coves

COVES

Coves er en utfyllende font med jevn kurver og er fantastisk for logo design og titler. Den kommer med et par vekter: Fet og lett.

FELA

FELA

Dette skriftsnittet består av forskjellige alternative glyfer og et unikt standardskript. Felas spesialkarakterer er egnet for individuelle piktogrammer og språk.

Sant’Elia

SANT’ELIA

Sant’Elia er en moderne skrift med seks stive vekter.

Comfortaa

Comfortaa

En forkortet geometrisk sans-serif med små capser, store bokstaver, tall og en rekke symboler.

Peace Sans

PEACE

Peace Sans er en fet skrift opprettet med kjærlighet! Det kan gi typografien din en følelse av vennlighet og fred. Det er utfyllende og kan brukes slik du måtte ønske det.

Prøv å lage logoen din akkurat nå via Logaster .

author_image

Content marketing specialist hos Logaster. Vet forretninger fra A til Å og deler gjerne sin kunnskap med andre. Lidenskapelig om suksesshistorier av kjente merkevarer. Intervjuer Logasters store kunder.

Full merkevareidentitetspakke

Bruk Logaster-logoen til raskt å starte firmaet ditt. Skriv inn bedriftsnavnet ditt og få en profesjonell merkevarepakke på 60 sekunder! Prøv oss ut — det er enkelt!

At least 3 characters long.