Help Our Team & All Ukrainians to Protect Own Home Donate

Πως να φτιάξω λογότυπο: 7 καλύτερες εφαρμογές Android για δημιουργία λογότυπου

1.Τι είναι το λογότυπο και γιατί το χρειάζεστε;
2.Ποια είναι τα πλεονεκτήματα την σχεδίασης ενός λογότυπου σε μια εφαρμογή Android
3.Σε ποιες εφαρμογές μπορείτε να βασιστείτε

Τι είναι το λογότυπο και γιατί το χρειάζεστε;

Η σχεδίαση ενός αξιόλογου λογότυπου είναι ένα από τα βασικά καθήκοντα που πρέπει να ολοκληρώσει κάθε νέος επιχειρηματίας. Το λογότυπο είναι μια εταιρική εικόνα που εκτελεί συναισθηματικές και ενημερωτικές λειτουργίες. Αναδεικνύει τα συναισθήματα και τις αξίες που μοιράζεστε με το κοινό σας. Χαρακτηρίζει επίσης την εταιρεία σας και τονίζει τα πλεονεκτήματά της, καθιστώντας την ελκυστική στα μάτια των δυνητικών πελατών.

Μια επιχείρηση μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα λογότυπο με διάφορους τρόπους, όπως για να προωθήσει τα προϊόντα της, να καθιερώσει την ταυτότητά της ή να προσελκύσει νέους πελάτες.

Η έναρξη της επιχείρησής σας μπορεί να είναι δύσκολη από την άποψη των οικονομικών. Οι επιχειρηματίες (ειδικά εκείνοι που ήταν απρόσεκτοι με χρήματα) αρχίζουν να καταλαβαίνουν την αξία του χρήματος και μετράνε την κάθε δεκάρα. Υπό αυτήν την έννοια, η κατοχή μιας επιχείρησης κάνει ένα άτομο πιο πειθαρχημένο. Επιπλέον, οι αρχάριοι επιχειρηματίες δεν είναι καλοί με τη διαχείριση του χρόνου και συχνά χάνονται σε μια σειρά χαμένων προθεσμιών.

Εάν βλέπετε τον εαυτό σας σε αυτές τις γραμμές, πιθανότατα δεν πρέπει να ξοδεύετε πολύ χρόνο για να δημιουργήσετε ένα έμβλημα. Θα εκπλαγείτε όταν μάθετε ότι η πρόσληψη ενός σχεδιαστή δεν είναι ο μόνος τρόπος για να αποκτήσετε το λογότυπο των ονείρων σας. Εάν είστε χρήστης Android, μπορείτε να βρείτε πολλές εφαρμογές δημιουργίας λογότυπων στο PlayMarket. Το Android είναι ένα σημαντικό λειτουργικό σύστημα για κινητά που προσφέρει πολλές εφαρμογές για χρήστες smartphone και tablet. Είμαστε σίγουροι ότι η σωστή εφαρμογή για εσάς είναι εκεί έξω! Απλά πρέπει να την ψάξετε!

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα την σχεδίασης ενός λογότυπου σε μια εφαρμογή Android;

 • 1. Είναι γρήγορο
 • 2. Είναι προσιτό (εάν η εφαρμογή έχει κάποια χρέωση) ή ακόμη και δωρεάν.
 • 3. Δεν χρειάζεστε δεξιότητες σχεδίασης ή δεν πρέπει να αφιερώσετε χρόνο αναζητώντας έναν έμπειρο σχεδιαστή.

Δοκιμάστε το και κάντε τις ιδέες λογοτύπου σας πραγματικές στην οθόνη του Android smartphone σας!

Εδώ είναι μια άλλη πρόκληση. Σε ποιες εφαρμογές μπορείτε να βασιστείτε;

Είτε επιλέγετε μεταξύ δύο ή είκοσι προγραμμάτων, το καθένα έχει τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα. Για να αποφασίσετε ποια είναι η καλύτερη για εσάς, πρέπει να δοκιμάσετε κάθε εφαρμογή.

1. Logo Maker Plus

Το Logo Maker Plus είναι ένα επαγγελματικό πρόγραμμα για τη δημιουργία μη συμβατικών εμβλημάτων. Προσφέρει μια φανταστική επιλογή εξαιρετικών προτύπων. Θα έχετε τόσες πολλές επιλογές που θα εύχεστε να χρειαζόσασταν περισσότερα από ένα λογότυπα! Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα πρότυπα για να δημιουργήσετε μια μοναδική εικόνα ή επιγραφή.

Οι κατηγορίες επισημαίνονται με σύμβολα, ώστε να μπορείτε να βρείτε τη σωστή σε δευτερόλεπτα και να προσαρμόσετε τον πίνακα εργαλείων στις ανάγκες σας. Εφαρμόστε πολλά οπτικά εφέ για να διακοσμήσετε το λογότυπό σας και να το κάνετε να φαίνεται ευχάριστο και εκλεπτυσμένο. Ίσως το μόνο μειονέκτημα αυτής της εφαρμογής είναι ότι διαθέτει ενοχλητικές διαφημίσεις. Για τακτική χρήση, είναι συνετό να πληρώνετε για έναν εκτεταμένο λογαριασμό χωρίς διαφημίσεις.

 • Εγκαταστάσεις – 5.000.000 — 10.000.000
 • Απαιτεί Android — 4.2 και νεότερο
 • Μέση βαθμολογία χρηστών — 4.7 (Ψήφισαν 72.483 χρήστες)
 • Ενημερώθηκε — 17 Μαρτίου, 2018.

2. Logo Maker by Iris Studios and Services

Αυτή η εφαρμογή διαθέτει μια μεγάλη βάση δεδομένων προτύπων και ευέλικτων εργαλείων. Τα πολυάριθμα πλεονεκτήματά του το καθιστούν αναντικατάστατο σε όλους όσους εργάζονται στο εταιρικό τους λογότυπο.

Επιπλέον, μας άρεσε η ιδέα των πρακτικών αυτοκόλλητων!

 • Εγκαταστάσεις – 1.000.000 — 5.000.000
 • Απαιτεί Android — 4.2 και νεότερο
 • Μέση βαθμολογία χρηστών — 4.7 (Ψήφισαν 49.008 χρήστες)
 • Ενημερώθηκε – 15 Μαρτίου, 2018.

3. Logo Generator & Logo Maker by Light Creative Lab

Αυτό που μας προσέλκυσε περισσότερο εδώ είναι η απλή, ευχάριστη διεπαφή. Δεν χρειάζεται να αναζητήσετε ένα συγκεκριμένο κουμπί ή λειτουργία. Όλα όσα χρειάζεστε είναι στα χέρια σας!

Τα επαγγελματικά εργαλεία και ένα ευρύ φάσμα χρωμάτων θα σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε έναν όμορφο σχεδιασμό. Επιπλέον, θα έχετε πρόσβαση σε 2.000 εικονίδια ταξινομημένα ανά κατηγορία και περισσότερες από 100 γραμματοσειρές μοναδικού τύπου για να κάνετε το έργο τέχνης σας να ξεχωρίζει.

 • Εγκαταστάσεις – 1.000.000 — 5.000.000
 • Απαιτεί Android — 4.0.3 και νεότερο
 • Μέση βαθμολογία χρηστών — 4.5 (Ψήφισαν 46.361 χρήστες)
 • Ενημερώθηκε – 12 Φεβρουαρίου, 2018.

4. Logo Maker – Logo Creator by James Thomas Carter

Αυτή η εφαρμογή προσφέρει περίπου 1.000 όμορφα σχεδιασμένα εικονίδια και 30 υφές για να δημιουργήσει μια συναρπαστική σύνθεση! Επιπλέον, το σχέδιό σας μπορεί να περιστραφεί σε τρισδιάστατο χώρο για να ελέγξετε πώς θα φαίνεται στην πραγματικότητα.

Με αυτήν την πληθώρα επιλογών επεξεργασίας, δεν έχετε άλλη επιλογή από το να φτιάξετε ένα μαγευτικό έμβλημα που θα οδηγήσει την επιχείρησή σας σε ένα νέο επίπεδο.

 • Εγκαταστάσεις 500.000 — 1.000.000
 • Απαιτεί Android – 4.0 και νεότερο
 • Μέση βαθμολογία χρηστών – 4.2 (Ψήφισαν 19.141 χρήστες)
 • Ενημερώθηκε – 20 Δεκεμβρίου, 2017.

5. Designer Logo Maker

Ο πίνακας εργαλείων που προσφέρει το Designer Logo Maker θα εντυπωσιάσει ακόμη και έμπειρους σχεδιαστές, πόσο μάλλον έναν μπερδεμένο αρχάριο! Χιλιάδες χρήστες επιλέγουν αυτήν την εφαρμογή για τα κομψά εφέ και τα έξυπνα φίλτρα της για να δημιουργήσουν εκπληκτικά γραφικά για τα επιχειρηματικά τους έργα.

Δυστυχώς, η εφαρμογή εμφανίζει αναδυόμενες διαφημίσεις, οπότε ετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε αυτήν την ενόχληση.

 • Εγκαταστάσεις 500.000 — 1.000.000
 • Απαιτεί Android – 4.0 και νεότερο
 • Μέση βαθμολογία χρηστών — 3.8 (Ψήφισαν 2.242 χρήστες)
 • Ενημερώθηκε – 11 Μαρτίου, 2017.

6. Logo Maker by Universal Apps Center

Ανεπτυγμένη από το Universal Apps Center, αυτή η εφαρμογή δημιουργίας λογότυπων μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα έμβλημα οποιασδήποτε πολυπλοκότητας, από μινιμαλιστικά σχέδια έως περίπλοκα έργα τέχνης με πολλές έννοιες. Αυτό το λογισμικό προηγμένης τεχνολογίας προσφέρει περισσότερα από 150 κομψά εικονίδια που θα προσφέρουν μια σταθερή βάση για το μελλοντικό σας έμβλημα. Επιπλέον, η εφαρμογή σας ενθαρρύνει να ξεκλειδώσετε τη δημιουργική σας δύναμη, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε το χρώμα και το μέγεθος των προεπιλεγμένων λύσεων σε λίγα δευτερόλεπτα.

Μόλις είστε ικανοποιημένοι με το έργο τέχνης στην οθόνη σας, μπορείτε να το προσθέσετε στις πλατφόρμες κοινωνικών δικτύων, όπως Facebook, WhatsApp, Instagram κ.λπ.

 • Εγκαταστάσεις – 100.000 — 500.000
 • Απαιτεί Android — 3.0 και νεότερο
 • Μέση βαθμολογία χρηστών — 3.8 (Ψήφισαν 1187 χρήστες)
 • Ενημερώθηκε — 8 Αυγούστου, 2017.

7. Logo Maker Free by Pakistan Eagles

Τα απίστευτα χρώματα και οι όμορφες γραμματοσειρές είναι από τους πολλούς λόγους για τους οποίους πρέπει να δοκιμάσετε αυτό το λογισμικό επεξεργασίας. Οι εκτενείς επιλογές επεξεργασίας σάς επιτρέπουν να αλλάζετε εύκολα το μέγεθος του λογότυπού σας, να περιστρέφετε το εικονίδιο, να παίζετε με γραμματοσειρές και πολλά άλλα.

Μόλις είστε ικανοποιημένοι με το έργο τέχνης σας, έχετε τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε το έμβλημά σας σε διαφανές φόντο σε μορφή PNG.

 • Εγκαταστάσεις – 100.000 — 500.000
 • Απαιτεί Android — 4.1 και νεότερο
 • Μέση βαθμολογία χρηστών — 3.8 (Ψήφισαν 844 χρήστες)
 • Ενημερώθηκε — 25 Σεπτεμβρίου, 2017.

Αυτές οι εφαρμογές κατατάσσονται σε υψηλή βαθμολογία από πολλούς χρήστες και θα ταιριάζουν τόσο στους άψογους σχεδιαστές όσο και στους ερασιτέχνες. Δεν θα το μετανιώσετε αν εμπιστευτείτε ένα από αυτά τα προγράμματα με την εταιρική σας ταυτότητα!

Εναλλακτικοί τρόποι δημιουργίας λογότυπου

Εάν δεν θέλετε να πραγματοποιήσετε αναζήτηση και εγκατάσταση εφαρμογών, έχετε άλλους τρόπους. Μπορείτε εύκολα να σχεδιάσετε ένα τακτοποιημένο έμβλημα χρησιμοποιώντας μια διαδικτυακή γεννήτρια λογότυπων… και ξέρουμε ποια πρέπει να δοκιμάσετε πρώτα! Επισκεφθείτε τον ιστότοπο του Logaster για να δείτε όλες τις ευκαιρίες που προσφέρει αυτός ο καταπληκτικός κατασκευαστής λογότυπων για να σχεδιάσουν ερασιτέχνες όπως εσείς. Με ένα εκπληκτικό σύνολο γραμματοσειρών, εικονιδίων και παλετών χρωμάτων, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ισορροπημένη σχεδίαση σε μορφή ράστερ (PNG, JPG) και διανυσματικών (PDF, SVG).

Τι περιμένετε;

Με τον κατασκευαστή λογότυπων Logaster, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα επαγγελματικό λογότυπο και άλλα εταιρικά σχέδια σε μόλις 10 λεπτά.

Μην περιμένετε. Δείτε το Logaster τώρα. Εδώ μπορείτε να πάρετε ένα χειροποίητο έμβλημα κατά παραγγελία μέσα σε λίγα λεπτά.

author_image

Ειδικός μάρκετινγκ περιεχομένου στο Logaster. Γνωρίζει τα πάντα για τις επιχειρήσεις και μοιράζεται ευχαρίστως τις γνώσεις της με άλλους. Παθιασμένη με τις ιστορίες επιτυχίας διάσημων εμπορικών σημάτων. Παίρνει συνεντεύξεις από τους σημαντικούς πελάτες της Logaster.

Πλήρες Πακέτο Ταυτότητας Εμπορικού Σήματος

Χρησιμοποιήστε τον κατασκευαστή λογότυπων Logaster για να προωθήσετε γρήγορα την εταιρία σας. Πληκτρολογήστε το όνομα της επιχείρησής σας και αποκτήστε ένα επαγγελματικό πακέτο επωνυμίας σε 60 δευτερόλεπτα! Δοκιμάστε μας — είναι εύκολο!

At least 3 characters long.