Help Our Team & All Ukrainians to Protect Own Home Donate

Πώς να φτιάξετε το δικό σας μονόγραμμα: 5 δωρεάν διαδικτυακά εργαλεία παραγωγής μονογραμμάτων

Ένα μονόγραμμα είναι ένα σύμβολο που περιλαμβάνει ένα ή περισσότερα συγκεντρωμένα γράμματα. Τα μονογράμματα συνήθως δημιουργούνται με την ανάμειξη των αρχικών μίας επιχείρησης ή ενός ανθρώπου για την δημιουργία ενός λογότυπου και μιας φίρμας. Το να φτιάξετε ένα σχέδιο μόνοι σας είναι εύκολο όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες που ακολουθούν. Αυτοί οι δωρεάν δημιουργοί μονογραμμάτων θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε ένα τέλειο μονόγραμμα εύκολα και γρήγορα. Πληκτρογραφήστε οποιαδήποτε γράμματα από τα αρχικά σας  και επιλέξτε την γραμματοσειρά, το στυλ και τα χρώματα της επιλογής σας. Μετά μπορείτε να κατεβάσετε το σχέδιο σας και να το χρησιμοποιήσετε οπουδήποτε θέλετε, όπως πάνω σε καρτέλες διευθύνσεων, προσκλήσεις γάμου ή και γιατί όχι, να το αποτυπώσετε σε ένα κέντημα. 

Αν προτιμάτε να φτιάξετε ένα μονόγραμμα μόνοι σας, αυτές οι γραμματοσειρές μπορούν να σας βοηθήσουν.

Συμβουλές δημιουργίας μονογραμμάτων

Πρέπει να είναι εύκολο.

Το μονόγραμμα μπορεί να δείχνει υπερφορτωμένο αν υπάρχουν πολλά πράγματα σε ένα μέρος. Μάλλον θα χρησιμοποιήσετε το μονόγραμμα σε πολλά μεγέθη. Δεν μπορείτε να χωρέσετε πολλές λεπτομέρειες σε περιορισμένο χώρο. 

Μην χρησιμοποιείτε πολλά χρώματα.

Κατά την διαδικασία δημιουργίας μονογραμμάτων, είναι καλό να χρησιμοποιείτε λίγα χρώματα. Το να διαλέξετε την σωστή χρωματική παλέτα είναι μία πρόκληση. Μην μετατρέψετε το λογότυπό σας σε ουράνιο τόξο. Κάθε χώμα έχει μία ξεχωριστή πρόταση που θα επηρεάσει το μήνυμα που θα προσπαθήσετε να περάσετε. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τις επιλογές χρωμάτων εδώ.  

Τυπογραφία είναι σημαντική.

Το να διαλέξετε τον σωστό τύπο και μέγεθος γραμματοσειράς είναι πιο δύσκολο από ότι μπορεί να πιστεύετε. Όταν η κλίμακα είναι μικρή, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι μπορούν να διαβαστούν τα γράμματα. Αποφύγετε να χρησιμοποιείτε περισσότερες από μία ή δύο ξεχωριστές γραμματοσειρές. Προσπαθήστε να χρησιμοποιείτε μία.  

Πειραματιστείτε λίγο.

Μην αντιγράφετε απλά ότι σας αρέσει. Πρέπει να έχετε ένα δημιουργικό μονόγραμμα. Παίξτε λίγο μαζί του για να το κάνετε πρωτότυπο. 

Να χρησιμοποιείτε διανυσματική μορφή.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι θα μειωθεί η ποιότητα, ανεξάρτητα από το μέγεθος στο οποίο εκτυπώνεται το λογότυπο, όταν είναι σε διανυσματική μορφή. 

Καλύτεροι Δωρεάν Δημιουργοί Μονογραμμάτων

Logaster

Logaster monogram maker

Logaster – μία από τις καλύτερες υπηρεσίες για δημιουργία μονογραμμάτων στο διαδίκτυο. Απλά εισάγετε το κείμενο σας και πατήστε παραγωγή. Μετά από αυτό, η υπηρεσία θα σας προσφέρει μία τεράστια ποικιλία σχεδίων. Διαλέξτε την καλύτερη παραλλαγή, σώστε την και κατεβάστε την (διαθέσιμες μορφές αρχείου: png, jpg, pdf and svg). Επίσης, μπορείτε να επεξεργαστείτε ένα εξατομικευμένο μονόγραμμα αν χρειάζεται. Στον επεξεργαστή Logaster έχετε την δυνατότητα να βάλετε χρώματα, να βάλετε στοιχεία σε διάταξη, κείμενο, εικονίδια, γραμματοσειρά κτλ. Αφου δημιουργηθεί το σχέδιο, μπορείτε να δείτε πώς φαίνεται σε διαφορετικά προϊόντα.

Ονειρεύεστε το τέλειο εταιρικό σας μονόγραμμα;

Με το Logaster, η δημιουργία ενός εταιρικού σχεδίου δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη. Δοκιμάστε διαφορετικά πρότυπα λογοτύπων και διαλέξτε το καλύτερο!

Markandgraham

Markandgraham monogram

Άλλο ένα ακόμα υπέροχο και δωρεάν εργαλείο. Πρώτα, πρέπει να προσθέσετε το κείμενο που θέλετε. Μετά, διαλέξτε ένα από τα 27 πρότυπα (πλαίσια). Υπάρχουν πρότυπα για αρχικά μονογραμμάτων με ένα γράμμα, δύο γράμματα και τρία γράμματα. Διαλέξτε το χρώμα (δυστυχώς, μόνο 16 χρώματα είναι διαθέσιμα). 

Όταν το σχέδιο είναι έτοιμο, αποθηκεύστε το και μοιραστείτε το στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πρέπει να γράψετε το email σας ώστε να λάβετε το μονόγραμμά σας.

Weddingchick

wedding monogram

Αυτός ο δημιουργός σας προτείνει να διαλέξετε ένα σχέδιο ανάμεσα από 19 όμορφα κυκλικά πρότυπα. Προσθέστε τα αρχικά σας και επιλέξτε την τοποθεσίας τους. Επίσης είναι δυνατό να προσθέσετε μία ημερομηνία (για παράδειγμα, αν χρειάζεται να δημιουργήσετε ένα μονόγραμμα για έναν γάμο). Μετά, μπορείτε να επιλέξετε χρώμα. Αφού εγγραφείτε, θα λάβετε το σχέδιό σας με email. Η ιστοσελίδα έχει επίσης την επιλογή να μοιραστείτε το σχέδιό σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Invys

Invys monogram

Στην συνέχεια σας παρουσιάζουμε έναν ενδιαφέροντα διαδικτυακό δημιουργό μονογραμμάτων που έχει 16 τέλεια πρότυπα και έναν πολυχρηστικό επεξεργαστή. Μπορείτε να επεξεργαστείτε/προσθέσετε κείμενο, να επιλέξετε την τοποθεσία των στοιχειών και το μέγεθός τους κτλ. 

Μετά την εγγραφή, θα λάβετε το μονόγραμμα σας μέσω email (σε μορφή jpg).

Wedding Wire

Wedding Wire monogram

Στο πρώτο βήμα, πρέπει να προσθέσετε το κείμενο. Μετά από αυτό, διαλέξτε ένα χρώμα. Μετά δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να συνεχίσετε την διαδικασία. Η υπηρεσία θα παράγει πολλά μονογράμματα. Επιλέξτε την εικόνα που σας αρέσει και θα μπορέσετε να την κατεβάσετε. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να μοιραστείτε το σχέδιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης..

Ελπίζουμε αυτές οι προτάσεις να σας έδειξαν πώς να δημιουργήσετε ένα μονόγραμμα. Μοιραστείτε μαζί μας τις σκέψεις σας στο τμήμα με τα σχόλια από κάτω.

author_image

Ειδικός μάρκετινγκ περιεχομένου στο Logaster. Γνωρίζει τα πάντα για τις επιχειρήσεις και μοιράζεται ευχαρίστως τις γνώσεις της με άλλους. Παθιασμένη με τις ιστορίες επιτυχίας διάσημων εμπορικών σημάτων. Παίρνει συνεντεύξεις από τους σημαντικούς πελάτες της Logaster.

Πλήρες Πακέτο Ταυτότητας Εμπορικού Σήματος

Χρησιμοποιήστε τον κατασκευαστή λογότυπων Logaster για να προωθήσετε γρήγορα την εταιρία σας. Πληκτρολογήστε το όνομα της επιχείρησής σας και αποκτήστε ένα επαγγελματικό πακέτο επωνυμίας σε 60 δευτερόλεπτα! Δοκιμάστε μας — είναι εύκολο!

At least 3 characters long.