Help Our Team & All Ukrainians to Protect Own Home Donate

Hogyan Készítsen Logót YouTube Csatornára


1.Hogyan válasszon ikont
2.Hogyan válasszon színt
3.Hogyan válasszon betűtípust
4.Hogyan készítsen logót YouTube csatornára: Útmutató lépésről lépésre
5.Logó tervezés tippek
6.Gyors útmutató arról, hogy hogyan kell hozzáadni a logót a videókhoz

A saját YouTube-csatorna kezelése és vonzó videó tartalom megosztása a közönséggel izgalmasnak és eredményesnek is tűnhet. A kreativitás és az innováció mellett nagyon sok kemény munkát igényel. Csalódást okozhat, ha a videói nem kapják meg a megérdemelt figyelmet, és napról napra azt látja, hogy csökken a közönség. Ez miért történik? Mit csinál rosszul? Több tényezőtől is függ. Ugyanakkor az egész egy okos logón és vízjeleken múlik. Nézzük meg, hogyan tervezzen egy nyertes logót a YouTube csatornához.

Hogyan válasszon ikont

Az emberek szeretik a márkákat. Olyan dolgokhoz vonzódunk, amelyek megkülönböztethető tulajdonságokkal rendelkeznek. A válaszadók több mint 40 százaléka úgy véli, hogy a hatékony logó olyan, amely közvetlen összekapcsoló elemeket vált ki arról az iparról, amelyben tevékenykedik.

Ha már készít tartalmat, akkor tudnia kell, milyen logót szeretne a YouTube csatornájának. A YouTube logó készítő Logaster segítségével megadhatja az iparághoz kapcsolódó kulcsszót, és tucatnyi lehetőség közül választhat.

Icons

Íme néhány ikon, amely jó választás lehet egy főzési csatornára

Ha ötlet hiányban szenved, egyszerűen válassza ki az iparágat a logó szerkesztési folyamatának 1. lépésének legördülő menüből.

Hogyan válasszon színt

Kerülje el kedvenc színeit és a divatos árnyalatokat. Személyes preferenciái, trendeket beleértve, az idő múlásával változhatnak. Az egyetlen dolog, amely állandó marad, a szín mögötti jelentés. A YouTube logótervezésben nincs olyan, hogy “népszerű szín”. A csatorna tulajdonosok árnyalatok sokféleségét használják. Ha olyan színt szeretne választani, amely megragadja a végzendő tevékenységek lényegét, olvassa el a színek pszichológiáját, és gondoljon azokra az érzelmekre, amelyeket szeretné ha a videó tartalma közvetítene.

color

Az online logókészítő Logaster nagyszerű lehetőséget kínál a jövőbeni logója színeinek való kísérletezésre.

Hány színt kell használni?

Az Ön ikonjának nem kell egyszínűnek lennie. Ugyanakkor ne sugározzon kuszaságot a túl sok árnyalattal. A legjobb megoldás egy-három árnyalat használata. Kerülje a kontrasztos színeket, ha nem akarja, hogy a tervezés felületes és zavarónak tűnjön.

Hogyan válasszon betűtípust

Ha szöveget szeretne hozzáadni a logójához, akkor használja a csatorna/cég nevét vagy szlogenjét. Így a csatorna könnyen hozzákapcsolható ahhoz, amit csinál. Ezenkívül a design tiszta. Nem szabad félvállról kezelni a betűtípus választását. Számos dolgot kell figyelembe venni. A „Hogyan válasszon Betűtípust Logójára” című cikkben arról beszéltünk, hogy hogyan kell kiválasztani a vállalkozása számára legjobb betűtípust. Nézze meg lent a legfontosabb tippeket.

Olvasható

font

A betűtípus kiválasztásakor ügyeljen arra, hogy az könnyen olvasható legyen, amikor csökken. Kerülje el azt a betűtípust, ami homályossá teszi a szöveget.

Egyszerű

simple logo

A hóbortos és túlzott betűtípusok befolyásolhatják az ügyfél véleményét az ikonról. A vizuális megjelenés kialakításában sokat számít az egyszerűség és a letisztult megjelenés.

Megfelel az ikonnak

Matches your icon

A logó minden elemének következetes és koherens történetet kell tükröznie. Ennek eléréséhez válasszon egy betűtípust, amely megfelel az ikonjának.

A kevesebb több

Less is more

Ha szöveges logója van, jobb, ha egy betűtípust használ az olvashatóság biztosítása érdekében. Ha vizuálisan el kell választania a csatorna nevét a szlogenjétől, akkor két betűtípust használhat. Ellenőrizze azonban, hogy egyeznek-e és jól olvashatóak-e.

Hogyan készítsen logót YouTube csatornára: Útmutató lépésről lépésre

Kattintson a „Logó Létrehozása” elemre, és kezdje az 1. lépést.

1. lépés: Írja be a nevet

logaster home

Ebben a lépésben emelje ki a Youtube-csatornája nevét. A logó gyakran vízjelként használható a videóban, ami egyszerre promóció és a csatornája forgalmának fellendítésének eszköze.

2. lépés. Adja meg videóinak témáját

logos

Így a szolgáltatás elkészíti az Ön számára a legmegfelelőbb logókat

3. lépés. Válassza ki a logót

Válasszon a javasolt logók közül, majd kattintson a „Előnézet és Letöltés” gombra, hogy lementse a logót a fiókjába és/vagy folytassa a vásárlást.

4. lépés. Logó szerkesztése

Az összes javasolt logó készen áll a letöltésre. Ha azonban módosítani szeretné a kedvenc logója egyes elemeit: betűtípust, színt, méretet, helyet stb., akkor kattintson a „Logó szerkesztése” elemre.

5. lépés. Mentse el és töltse le a logót

download

Végül kész a logója. Ha elégedett vele, akkor megvásárolhatja, ha pedig még nem – akkor mentse el a logót, gondoljon át a tervezést és térjen vissza a szerkesztéshez. Ezenkívül a logót kis méretű felbontásban ingyenesen is letöltheti és kipróbálhatja. Arról, hogy ezt hogyan lehet megtenni, olvassa el itt.

Logo tervezés tippek

A vízjelek nagy kellemetlenséget okozhatnak a közönség számára. Tippjeink segítenek elkerülni a közös buktatókat, és elegáns vízjelet tud készíteni.

Használjon minél kevesebb elemet

few elements as possible

Egy vonzó és emlékezetes design tervezése esetében a minimalizmus minden. Ne használjon túl sok részletet. Két vagy három elem, a csatornája neve és a szlogenje (opcionális) elegendő lesz.

Rendezzen okosan

Arrange wisely

Szánjon rá időt és találja meg az összes elem megfelelő helyét. A gondosan átgondolt terv hatalmas tényező lehet a csatornája sikerében.

Számít az üres hely

 space matters

Hagyja az elemek közötti és körüli részt fehéren, hogy a design tiszta és könnyen olvasható legyen.

Mentse el logóját raszteres és vektoros formátumban

raster and vector formats

A logót PNG (átlátszó háttérrel) és JPG raszteres formátumban is használható a YouTube-csatornáján. Lehet, hogy a logót jövőben más típusú reklámokhoz fogja használni, tehát vektor formátumban is kell (ez lehetővé teszi a logó bármilyen méretre való méretezését, a minőség elvesztése nélkül).

Gyors bemutató arról, hogy hogyan kell hozzáadni a logót a videókhoz

Mint már említettem, nem ritka, ha a logót csatorna-avatárként, és vízjelként is használják a videóban.

Valójában bármilyen képet használhat vízjelként, ha a lejátszó jobb alsó sarkába rakja.

A YouTube csatornán kattintson a csatorna képére, majd a „Creator Studio” -ra. Válassza a „Csatorna – Branding – Vízjel hozzáadása” lehetőséget.

watermark youtube

A vízjel csak azoknak a felhasználóknak jelenik meg, akik nem előfizettek a YouTube-csatornájára. Ez a vízjel jelentősen növelheti a csatornája forgalmát. A vízjelre kattintva a felhasználók eljutnak a csatornájára.!

A YouTube csatorna branding teszi összetartóbbá és emlékezetesebbé. A Logaster segítségével most elkezdheti a vizuális márkaépítést.

Reméljük, hogy hasznosnak találja ezt a cikket. Maradjon inspirálva. Készítsen érdekes videókat emlékezetes logókkal a Logaster webhelyről!

author_image

Tartalommarketing szakember a Logasternél. A-tól Z-ig ismeri az üzletet, és örömmel megosztja tudását másokkal. Érdeklik a híres márkák sikertörténetei.Logaster fő ügyfeleit interjúol.

Teljes Márka Identitás Csomag

A Logaster logókészítő segítségével gyorsan beindíthatod a céged. Írd be céged nevét, és 60 másodperc alatt kapsz egy professzionális branding csomagot! Próbálj ki minket — könnyű!

At least 3 characters long.