Help Our Team & All Ukrainians to Protect Own Home Donate

Névjegykártya Tervezés: Kreatív Inspiráló Példák

Három dolgot tart örökké nézni: tűz terjedése, víz áramlása és fiatal üzletemberek első névjegykártyájuk létrehozása. Ezek a srácok első kézből tudják, hogy bár a névjegykártya kicsi, sokat jelent. Megfelelő tervezés esetén növeli az értékesítést, fellendíti a vállalat elismertségét, és elősegítheti az üzleti kapcsolatok szélesítését. De mi van, ha több tucatnyi útmutatót elolvastam és több száz mintát átnéztem, de nem jön az inspiráció? Nem kell aggódnia. Ez egy szokványos helyzet az indulók körében, függetlenül attól, hogy melyik iparban dolgoznak.

Ez a cikk segítő kéz, amelyet minden olyan feltörekvő vállalkozónak adjuk, aki sűkös az ötletekben. Az alábbiakban összeállítottuk a névjegykártya-sablon inspiráló koncepcióinak listáját. Biztosak vagyunk benne, hogy segíteni fog!


1.Multifunkcionális kártyák
2.Pop-up kártyák
3.Kézzel készített kártyák
4.Átlátszó műanyag kártyák
5.Fa Névjegykártyák
6.Eredeti kártyák
7.Fém Névjegykártyák
8.3D kártyák
9.Origami kártyák

Ha már megvan az álmai névjegykártyája, olvassa el az itt található cikket arról, hogyan készíthet nyomtatható névjegykártyát Európában, Amerikában és Ázsiában.

Multifunkcionális kártyák

Az elérhetőségének megadása mellett a többfunkciós névjegykártya hasznos funkciókkal is rendelkezik. Ennek a funkciónak természetesen nem szabad véletlenszerűnek lennie. A trükk abban rejlik, hogy összefüggésben kell lennie azzal, amit csinál. Ha ön grafikus, akkor csinálhat egy olyan kártyát, amelyen apró vonalzó található. Ha javítóműhelye van, a villáskulcs-készlet a fém névjegykártyáján belül több lesz, mint megfelelő. Ez olyan, mintha ingyen mintákat adna közösségének a saját termékeiről vagy szolgáltatásairól.

Az ilyen apró részletek nyerik el az emberek szívét, és így lesznek a márka hűséges támogatói. Lepje meg ügyfeleit és partnereit egy váratlan, de praktikus ajándékkal, ők viszont úgy fogják viszonozni, hogy tovább adják híred. Nincs is jobb annál, ha nem kell fizetnünk a reklámért.

 buz card idea

Pop-up kártyák

 buz card idea

Az elmúlt években a játékos pop-up névjegykártyák kihívást jelentettek az unalmas hagyományos társaiknak. Amikor kinyit egy ilyen kártyát, egy háromdimenziós tárgy bontakozik ki a szeme előtt. Ez lehet egy épület, autó, karácsonyfa, kanapé és bárány. Bár a szürreális megjelenésű pop-up mintáknak semmi köze a varázslathoz. Erről szól a márkaépítés kreatív megközelítése. Az egyszer összehajtható névjegykártyákat is lehet transzformálni! A kártyán előre elkészített vágások felhasználásával nagyméretű kompozíció alakul ki. Ez a forgatókönyv még nagyobb interakciót igényel, ösztönözve a felhasználót arra, hogy játsszon a kártyájával. És ki ne szeretné újraéleszteni gyermekkori emlékeit és újra gyerekké válni?

 buz card idea

Mivel a kártya rugalmas része minden bizonnyal felhívja a figyelmet, gondoskodjon róla, hogy tükrözze a vállalat tevékenységét, és összhangban áll a vállalati márkajelzéssel. A pop-up kártya nem más, mint egy alkotás, ezért vagy csinálja meg jól vagy egyáltalán ne álljon neki.

 buz card idea

Kézzel készített kártyák

 buz card idea

“Ha azt szeretné, hogy valami jól sikerüljön, akkor csinálja maga.” Ezt a mottót kell követnie azoknak a vállalkozóknak, akik úgy döntenek, hogy kézzel készítik névjegykártyáikat. Noha ez határozottan a legolcsóbb módszer, a költségvetés nem az egyetlen tényező ebben a játékban. Ha egy tehetséges ember készíti, akkor a kézzel készített formatervezés kifinomult és összetett kivitelezést kap. Ez tükrözi a belefektetett munkát és időt.

 buz card idea

Az egyedi névjegykártyák legjobb választás a művészi karrier képviselői számára, például festők, tervezők, építészek, szobrászok, fotósok és hasonlók számára. A kézzel készített design meghaladja informatív funkcióját, a belső világ és képzelet egy részét képviseli. Ez egy igazán értékes ajándék, amely mély érzelmi köteléket teremt a szerző és a címzett között.

 buz card idea

Átlátszó műanyag kártyák

 buz card idea

A műanyag névjegykártyák esetében a hosszú élettartamuk a legelőnyösebb. Vízálló és tartós, sokkal hosszabb ideig olvashatók és vizuálisan vonzóak, a törékeny papírtársaikkal szemben. A műanyag névjegykártya általában 0,3 mm vastag, ami kétszer vékonyabb, mint egy bankkártya. A műanyag kivitel nagyon rugalmas és szinte lehetetlen megtörni. Ezek az előnyök teszik a műanyagot manapság a legnépszerűbb névjegykártyák anyagává. Az átlátszó műanyag kártyákat külön érdemes megemlíteni. Akár fényes, akár matt felülettel, egy ilyen megoldás biztos nyerességes.

 buz card idea
Baxter Orr
buz card idea

Fa Névjegykártyák

buz card idea

Az öko-trend népszerűségét figyelembe véve, a fa névjegykártyák nagyon erős rajongói bázist szereztek. Kiváló minőségű furnérlemezből készülnek és csak 0,5 mm vastagságúak, ami majdnem súlytalanná teszi őket. A maximális élettartam érdekében a fa névjegykártyákat speciális tokban kell tárolni, víztől távol.

buz card idea
Digital Skratch

A fa névjegykártyák nyilvánvaló választás a fával dolgozó szakemberek számára, például bútorgyártók, ácsok, faforgácsok stb. A fa ideális anyag a melegség, bizalom és az otthonosság közvetítésére. Ha ezekkel tudja márkáját jellemezni, akkor valószínűleg fontolóra kell vennie egy fából készült kártyát.

Eredeti kártyák

buz card idea

Ha megengedi nekünk egy metaforával élnénk – a névjegykártya olyan, mint egy hírnök, amelynek fő feladata mindenki figyelmének felkeltése és a cégének ismertetése. A fülbemászó tartalommal és okos trükkökkel telített társadalomban hogyan juthat reflektorfénybe? Itt lép színpadra egy egyedi, eredeti névjegykártya. Ha ön fotós, akkor miért nem készíti el kártyáját ügyes kamera formájában? A légi árufuvarozási szolgáltatások népszerűsítése érdekében kérje meg a címzettet, hogy hajtsa össze névjegykártyáját repülőgép formájába. Az emberek hajlamosak napokig csodálni az ilyen mintákat, és mindenhová magukkal viszik, hogy másoknak is megmutassák. Ez egy intelligens módszer arra, hogy emlékezzenek, milyen termékeket vagy szolgáltatásokat nyújt ön anélkül, hogy észrevennék! Ez az apró dolgok tökéletes példája, amelyek sikeresen helyettesítenek szavak százait.

buz card idea
buz card idea

Fém névjegykártyák

buz card idea
Cameron Stephens

Mi lenne, ha egy ragyogó hatást adna a márkájához? Miután jól képviseltette magát a vállalati világban, a fém névjegykártya azóta is megtartotta pozícióját. Ki nem szeretné, ha a cégét egy kiélezett és szokatlan design képviselné? A fém kiválasztásával státuszát és jó hírnevét mutatja ki. A fém névjegykártyák meglehetősen drágák, de a tartósságuk miatt megéri. Különféle fémekből (rozsdamentes acéltól aranyig) készülnek, a fém kivitel általában 0,5–0,8 mm vastag. Nem tudja eldönteni, melyik fémet választja? Rendeljen mintadarabot mindegyikből, vizsgálja meg őket, és válassza ki a megfelelőt!

3D kártyák

Filmek, videojátékok, könyvek … Úgy tűnik, hogy manapság mindennek megvan a háromdimenziós változata. Az innovatív irányt elfogadva a grafikusok gyönyörű kártyákkal álltak elő, amelyek csodálatos optikai illúziókat hoznak létre. Ahhoz, hogy a design hangulatos legyen, hozzáadhatja a dombornyomatot, felvihet egy speciális burkolatot vagy különféle textúrákat használhat. A 3D effektus nagyszerű módja annak, hogy a kártya kiválasztott részei hangsúlyt kapjanak. Néhány egyszerű trükkel érdekes műalkotássá alakíthatja a rajzolatát!

Forrás: Rachel Lewandoski

Origami kártyák

Próbált már egy origami figurát összehajtani? Mit szól egy origami névjegykártyához? Igen, léteznek, és hihetetlenül jól néznek ki! Nincs olyan, hogy kap egy ilyen kártyát, és egyszerűen elfelejti. Az origami kártya közvetlen meghívás a benne rejtett titok felfedezésére. Néhány egyszerű kézmozdulattal egy látszólag hétköznapi kártyából virág, hattyú, hajó vagy bármi bontakozik ki, ami megfelel a szakmai céljának. Az origami minták különösen népszerűek a művészettel és a keleti kultúrával foglalkozó vállalatok körében. Ugyan már, az üzletnek nem kell mindig komolynak lennie. Mindig van hely szép meglepetésekre és mosolyra. Nyíljon meg ügyfelei és partnerei előtt, akik hálásnak lesznek az őszinteségéért!

by Monoool

Reméljük, hogy ezek az ötletek segítik elérni a régóta várt előrehaladást egy emlékezetes és hatékony névjegykártya létrehozásában. Ne hagyja, hogy a félelem vagy kétségek megakadályozzák abban, amit a vállalat márkaneve megérdemel.. Ragadjon meg egy érdekes koncepciót, és alakítsa át lélegzetelállító névjegykártyává! Készítse el első névjegykártya tervezetét a Logaster segítségével. A lentiekben adja meg cégnevét, és készítse el!

Hogyan lehet 10 perc alatt elkészíteni a névjegykártát?

A Logaster széles körben kínál névjegykártya mintákat. Válassza ki a legtetszetősebbet és használja, ahogy szeretné!

author_image

Tartalommarketing szakember a Logasternél. A-tól Z-ig ismeri az üzletet, és örömmel megosztja tudását másokkal. Érdeklik a híres márkák sikertörténetei.Logaster fő ügyfeleit interjúol.

Teljes Márka Identitás Csomag

A Logaster logókészítő segítségével gyorsan beindíthatod a céged. Írd be céged nevét, és 60 másodperc alatt kapsz egy professzionális branding csomagot! Próbálj ki minket — könnyű!

At least 3 characters long.